Privacybeleid Cantatas App

Gegevensbescherming

De exploitanten van de cantates app neemt uw privacy zeer serieus. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming en dit privacybeleid. Het gebruik van onze app is mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens. Er zullen geen persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mail adressen) verzameld.

Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) kunnen leemten in de beveiliging te hebben. Een volledige bescherming van gegevens tegen ongeoorloofde toegang door derden is niet mogelijk.

Verantwoordelijke persoon

Markus Müller
Auenstr.2
D-04416 Markkleeberg
Germany
Phone: +49 (341) 2349842
Email: contact@accuratebits.com
Internet: www.cantatasapp.com

Contactformulier

Als u ons via contact verzoeken uw gegevens uit het aanvraagformulier ook contact opnemen met door u verstrekte informatie zal worden opgeslagen voor het doel van de verwerking van de aanvraag en in het geval van de follow-up vragen met ons. Deze gegevens zullen niet worden verstrekt zonder uw toestemming.

Informatie, wissen of afschermen

U hebt altijd het recht om informatie te verkrijgen zonder kosten over uw opgeslagen persoonsgegevens, de herkomst en de bestemming en het doel van de verwerking van gegevens en het recht te corrigeren, te blokkeren of verwijderen van deze gegevens. Voor dit doel, evenals andere vragen met betrekking tot persoonlijke gegevens kunt u contact met ons opnemen op elk gewenst moment op het adres dat in de afdruk.